Alphabet benoemt Bart Cornu tot nieuwe Sales & Marketing Director.

Alphabet benoemt Bart Cornu tot nieuwe Sales & Marketing Director.

Aartselaar, 1 december 2020 – Alphabet, de toonaangevende leverancier van mobiliteitsoplossingen en dochteronderneming van de BMW Group, laat weten dat op 1 december Bart Cornu van start gaat als Sales & Marketing Director. Sinds juli 2018 was Bart Cornu Director Customer Support bij BMW Group Belux.

Bart heeft reeds een ruime en gevarieerde loopbaan binnen de BMW Group. Hij startte er in 2004 als Manager van het Regional Distribution Center, dat instaat voor de distributie van wisselstukken in de Benelux. Begin 2008 werd hij Manager Aftersales Business Development en in 2014 maakte hij de overstap naar de verkoopsafdeling als Used Car Manager. Alvorens de BMW Group te vervoegen was Bart tewerkgesteld bij Honda Europe, Brantano en Leuco Tool Corporation.

Bart combineert strategisch inzicht met een projectmatige aanpak die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het Sales departement binnen Alphabet. Hij leidde tevens strategische transformatie projecten binnen de aftersales activiteiten, die nu gelden als benchmark binnen de BMW Group BeLux.

Ik kijk er erg naar uit om, vanuit mijn expertise die ik binnen de BMW Group heb opgedaan, op een positieve manier te kunnen bijdragen aan de groei en transformatie van Alphabet als mobiliteitsaanbieder binnen de dynamische mobiliteitssector van vandaag en morgen.” – Bart Cornu, Sales en Marketing Director Alphabet Belgium Long Term Rental NV.
Story image
Over Alphabet Belgium

Over Alphabet

Alphabet is een Europese marktleider in bedrijfsmobiliteit. De uitdagingen voor mobiliteit nemen elke dag toe. Bij Alphabet gaan we op zoek naar de juiste mobiliteitsoplossingen voor zowel de medewerkers van bedrijven als de bedrijven zelf, gaande van een mobiliteitskaart voor het openbaar vervoer, autodelen, een wagen voor een korte termijn of een full service leasewagen voor 5 jaar. We zijn er immers van overtuigd dat een goede mobiliteitservaring niet alleen bijdraagt aan het succes van bedrijven maar ook aan het welzijn van de medewerkers.

Alphabet werd in 2001 opgericht als een divisie van de BMW Group. We hebben sindsdien een brede kennis opgebouwd die van ons in Europa een toonaangevende leverancier voor Business Mobility heeft gemaakt. We focussen op flexibele, duurzame en efficiënte mobiliteitsoplossingen die verder gaan dan louter wagenparkbeheer en het leveren van bedrijfsvoertuigen.

In België beheert Alphabet vandaag meer dan 55.000 voertuigen, goed voor een plaats in de top 4 van de sector en werken we met een gepassioneerd team van 200 medewerkers.

Meer informatie vindt u op www.alphabet.be

Alphabet Belgium
Ingberthoeveweg 6
2630 Aartselaar