Alphabet versterkt management team

Alphabet versterkt management team

Timothy Verfaille neemt sinds 1 februari de functie van Manager Key Accounts op zich. Timothy blikt terug op bijna 10 jaar ervaring bij Alphabet, en bekleedde sinds 2017 de rol van Manager Insurance & Claims Management. Deze rol wordt voortaan ingevuld door Mirlinda Memeti. Zij startte op 20 januari in haar nieuwe functie. Voorheen werkte ze onder meer bij Baloise Insurance en Bayer Belgium. 

Timothy Verfaille - Manager Key Accounts
Timothy Verfaille - Manager Key Accounts

 

Mirlinda Memeti - Manager Insurance & Accident Management
Mirlinda Memeti - Manager Insurance & Accident Management

 

Over Alphabet Belgium

Over Alphabet

Alphabet is een Europese marktleider in bedrijfsmobiliteit. De uitdagingen voor mobiliteit nemen elke dag toe. Bij Alphabet gaan we op zoek naar de juiste mobiliteitsoplossingen voor zowel de medewerkers van bedrijven als de bedrijven zelf, gaande van een mobiliteitskaart voor het openbaar vervoer, autodelen, een wagen voor een korte termijn of een full service leasewagen voor 5 jaar. We zijn er immers van overtuigd dat een goede mobiliteitservaring niet alleen bijdraagt aan het succes van bedrijven maar ook aan het welzijn van de medewerkers.

Alphabet werd in 2001 opgericht als een divisie van de BMW Group. We hebben sindsdien een brede kennis opgebouwd die van ons in Europa een toonaangevende leverancier voor Business Mobility heeft gemaakt. We focussen op flexibele, duurzame en efficiënte mobiliteitsoplossingen die verder gaan dan louter wagenparkbeheer en het leveren van bedrijfsvoertuigen.

In België beheert Alphabet vandaag meer dan 55.000 voertuigen, goed voor een plaats in de top 4 van de sector en werken we met een gepassioneerd team van 200 medewerkers.

Meer informatie vindt u op www.alphabet.be

Alphabet Belgium
Ingberthoeveweg 6
2630 Aartselaar