COVID-19 update

COVID-19 update

Alphabet Mobility Awards

Door de ontwikkelingen omtrent COVID-19 en als gevolg van de getroffen veiligheidsmaatregelen heeft Alphabet besloten de editie 2020 van de Alphabet Mobility Awards, die gepland was voor 23 april, te annuleren.

We hebben deze beslissing genomen aangezien de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, partners, klanten en het publiek de eerste zorg is van Alphabet.

Alphabet organiseert al 28 jaar de Alphabet Mobility Awards (voorheen Lease Car of the Year Award) en bekroont elk jaar de beste voertuigen en leaseoplossingen voor bedrijven en hun medewerkers. We bereiden ons nu voor op de 2021 editie om de toekomstige winnaars van de Alphabet Mobility Awards te delen met onze partners, klanten en medewerkers.

***

 

Over Alphabet Belgium

Over Alphabet

Alphabet is een Europese marktleider in bedrijfsmobiliteit. De uitdagingen voor mobiliteit nemen elke dag toe. Bij Alphabet gaan we op zoek naar de juiste mobiliteitsoplossingen voor zowel de medewerkers van bedrijven als de bedrijven zelf, gaande van een mobiliteitskaart voor het openbaar vervoer, autodelen, een wagen voor een korte termijn of een full service leasewagen voor 5 jaar. We zijn er immers van overtuigd dat een goede mobiliteitservaring niet alleen bijdraagt aan het succes van bedrijven maar ook aan het welzijn van de medewerkers.

Alphabet werd in 2001 opgericht als een divisie van de BMW Group. We hebben sindsdien een brede kennis opgebouwd die van ons in Europa een toonaangevende leverancier voor Business Mobility heeft gemaakt. We focussen op flexibele, duurzame en efficiënte mobiliteitsoplossingen die verder gaan dan louter wagenparkbeheer en het leveren van bedrijfsvoertuigen.

In België beheert Alphabet vandaag meer dan 55.000 voertuigen, goed voor een plaats in de top 4 van de sector en werken we met een gepassioneerd team van 200 medewerkers.

Meer informatie vindt u op www.alphabet.be

Alphabet Belgium
Ingberthoeveweg 6
2630 Aartselaar